Gluren bij de buren


Evenementgegevens

  • Datum:

Het programma van Gluren bij de buren bekend!
Op zondag 5 februari treden 26 verschillende podiumkunstenaars op in huiskamers van alle soorten en maten, verspreid over alle wijken van Baarn. Bezoekers kunnen vanaf nu hun programma uitstippelen via glurenbijdeburen.nl/programma/Baarn.

Het programma bestaat dit jaar uit een kleurrijke verscheidenheid van disciplines en genres. In het centrum van Baarn speelt een pop rock band tussen de potten en pannen, in Oosterhei worden de fouten in de popmuziek aangekaart in een theaterstuk.

Elk optreden duurt een half uur en elke act wordt drie keer uitgevoerd. Bezoekers kunnen van optreden naar optreden hobbelen, en de fanatiekeling kan zo zelfs zeven verschillende optredens bijwonen.

Alle optredens zijn te bezoeken op basis van vrijwillige bijdrage en reserveren is niet nodig. Bezoekers kunnen op de website een persoonlijke route samenstellen om te printen of te delen met vrienden, familie en buren.

Gluren bij de Buren Baarn wordt georganiseerd door Stichting de Bühne in samenwerking met Theater De Speeldoos. zie www.glurenbijdeburen.nl

GLUREN BIJ DE BUREN BAARN

Zondag 5 februari 2023

12:00 – 17:00 uur

Entree: vrijwillige bijdrage

Reserveren is niet nodig