Nieuws

Zin in muziek: Niels Dolieslager

Iedere laatste vrijdag van de maand is er in de Paaskerk van 12:00 – 12:30 uur een lunchconcert. Voorafgaand, vanaf 10:30 uur, is er tijd voor koffie/thee en ontmoeting in de ontmoetingsruimte van ZINN. Na afloop voor ontmoeting en gesprek aan tafel onder het genot van verse huisgemaakte soep en brood.
Volksmuziek op piano
De muziek bij het lunchconcert op 31mei wordt verzorgd door Niels Dolieslager. Meer info


Summertime – nieuwe expositie in Zinn

Kleurrijke schilderijen sieren de muren van Zinn. De kunstenaars die bij zorgorganisatie Amerpoort hun creatieve talenten ontwikkelen, lieten zich voor deze nieuwe expositie inspireren door de zomer. Vanuit de ateliers Pastorie de Elleboog in Amersfoort en Atelier Baarn
vonden de vrolijke en kleurrijke schilderijen hun weg naar de muren van Zinn. Voor de meeste kunstenaars is het niet hun eerste expositie. Er waren er al vele, al dan niet rond een bepaald thema, in binnen- en buitenland.

Nu dus, voor de tweede keer, in Zinn. Met nieuwe schilderijen, vol zon en zomerse kleuren. U ziet de zee, het strand, de camper en de caravan, waarmee een van de kunstenaars als kind op vakantie ging. U ziet bloemen, vogels, vissen en vertier, alles wat je zo blij kan maken in de zomer. Kom ook genieten van de zomer, in Zinn. De expositie loopt tot eind augustus en is te bezichtigen op donderdag en vrijdag, van 10.30 tot 12.00 uur, en op andere momenten waarop Zinn of Paaskerk geopend zijn voor activiteiten.

meer info

 

 


Ook in de lente gaan de Vespers door.

Binnenlopen op een gewone woensdagavond… het kan in de Paaskerk. De deuren staan open en er wordt in alle eenvoud gevierd in de traditie van de kloostergebeden. Iedereen is van harte welkom in de ruimte die de kerk biedt: verdwaalde kerkgangers en zoekers, nieuwsgierige buren en vage bekenden. Er is stilte, muziek, een tekst en een beeld dat inspireert. Vier en vertraag, sta stil, kom op adem.

Tijd: 19:30 uur – 20:00 uur.
Plaats: Paaskerk, Oude Utrechtseweg 4a in Baarn.


* Iedere vrijdag ‘Zinn in ontmoeting in ‘ruimte voor zingeving’ achter de Paaskerk,         

welkom van 10.30 -12.00 uur.