Nieuws

Nieuws

Zin in muziek! Jazz & Soul

Zangeres Saranya Schaap en Karel Houtzager (piano) brengen Jazz en Soul georiënteerde muziek ten gehore. Haar stembereik is groot en dit laat ze horen, in de laagte een donkere kleur en in de hoogte helder of juist luchtig. Hun gezamenlijke kwaliteit ligt vooral in improvisatie en meegaan met de muziek. Ze spreken vaak niet alles van A tot Z af en laten het gevoel hun gang gaan.

Wanneer: vrijdag 28 juni
Tijd: 12:00 – 12:30 uur
Waar: Paaskerk, Oude Utrechtseweg 4a
Na het Lunchconcert is er gelegenheid voor ontmoeting en lunch in ZinnGratis toegang, vrijwillige bijdrage na afloop

Summertime – nieuwe expositie in Zinn

Kleurrijke schilderijen sieren de muren van Zinn. De kunstenaars die bij zorgorganisatie Amerpoort hun creatieve talenten ontwikkelen, lieten zich voor deze nieuwe expositie inspireren door de zomer. Vanuit de ateliers Pastorie de Elleboog in Amersfoort en Atelier Baarn
vonden de vrolijke en kleurrijke schilderijen hun weg naar de muren van Zinn. Voor de meeste kunstenaars is het niet hun eerste expositie. Er waren er al vele, al dan niet rond een bepaald thema, in binnen- en buitenland.

Nu dus, voor de tweede keer, in Zinn. Met nieuwe schilderijen, vol zon en zomerse kleuren. U ziet de zee, het strand, de camper en de caravan, waarmee een van de kunstenaars als kind op vakantie ging. U ziet bloemen, vogels, vissen en vertier, alles wat je zo blij kan maken in de zomer. Kom ook genieten van de zomer, in Zinn. De expositie loopt tot eind augustus en is te bezichtigen op donderdag en vrijdag, van 10.30 tot 12.00 uur, en op andere momenten waarop Zinn of Paaskerk geopend zijn voor activiteiten.

meer info

 

 


Ook in de lente gaan de Vespers door.

Binnenlopen op een gewone woensdagavond… het kan in de Paaskerk. De deuren staan open en er wordt in alle eenvoud gevierd in de traditie van de kloostergebeden. Iedereen is van harte welkom in de ruimte die de kerk biedt: verdwaalde kerkgangers en zoekers, nieuwsgierige buren en vage bekenden. Er is stilte, muziek, een tekst en een beeld dat inspireert. Vier en vertraag, sta stil, kom op adem.

Tijd: 19:30 uur – 20:00 uur.
Plaats: Paaskerk, Oude Utrechtseweg 4a in Baarn.


* Iedere vrijdag ‘Zinn in ontmoeting in ‘ruimte voor zingeving’ achter de Paaskerk,         

welkom van 10.30 -12.00 uur.