27 januari Lunchconcert met Trio Hester, Dorine, Johan


Evenementgegevens

  • Datum:

IEDERE LAATSTE VRIJDAG van de maand is er een lunchconcert in de Paaskerk

Iedere laatste vrijdag van de maand organiseert Zin in Baarn een lunchconcert in de Paaskerk. Voorafgaand is er koffie en gelegenheid voor ontmoeting.

Trio Hester, Johan en Dorine

Mooie instrumentale liedjes door Hester, Dorine en Johan
Hester Ingen Housz (viool), Dorine Borgers (contrabas) en Johan de Koning (gitaar) vormen sinds een jaar een trio dat bekende en onbekende liedjes speelt uit verschillende tradities, zoals volksliedjes, slaapliedjes en liedjes uit films.

Ieder optreden van dit trio is uniek. Pas ter plekke bepalen ze welke liedjes ze precies gaan spelen en in welke volgorde.

Hester is bekend als violist in twee zigeunermuziek orkesten: Bagdalo en Servus. Johan speelt ook in Kwartet Rosamunde en Folkorkest Amersfoort. Voor Dorine is dit het eerste gezelschap dat zij opstuwt met haar contrabas.

Voor deze maandelijkse lunchconcerten wordt na afloop een vrijwillige bijdrage gevraagd als tegemoetkoming in de onkosten en vergoeding voor de muzikanten.

Heb je vragen of zou je een keer willen spelen of heb je een suggestie wie dit zou willen? Neem contact op met: marleenkool76@gmail.com

Na het concert is er gelegenheid om deel te nemen aan de LUNCH. Door het beperkt aantal plaatsen is het noodzakelijk je/u op te geven! Verdere info