Zin in muziek! Pianiste Marijke van Esch


Evenementgegevens

  • Datum:

Pianiste Marijke van Esch op 23 februari

‘Pianobeleving’ heet haar website… (pianobelening.nl)
Pianospelen is haar lust en haar leven. Marijke begon er al op jonge leeftijd mee.
Zij studeerde aan de conservatoria Tilburg en Utrecht en behaalde vervolgens haar master uitvoerend musicus diploma. Marijke is momenteel verbonden als bestuurslid bij de Bachschool en heeft haar eigen pianoles praktijk in Soestdijk.
Naast het lesgeven speelde ze piano op balletscholen en begeleidde ze diverse solisten. Een van haar aspecten is ook het improviseren op de piano.

Graag speelt ze op belangrijke momenten, zoals een huwelijk of bij een afscheid, op kruispunten in het leven van mensen. Muziek draagt, troost en verbindt.
Ze kan niet alleen heel mooi spelen maar ook bevlogen vertellen en mensen meenemen in de wereld en de ontstaansgeschiedenis van de muziek.
Zo zal ze bij dit lunchconcert een muzikale reis met haar publiek maken door verschillende landen en tijden. Haar pianospel omlijst ze met toelichting en kleine anekdotes.
Het is zoals Marijke zegt ‘een voorrecht om van je hobby, je beroep te maken.’

Ze kan niet alleen heel mooi spelen maar ook bevlogen vertellen en mensen meenemen in de wereld en de ontstaansgeschiedenis van de muziek. Zo zal ze bij dit lunchconcert een muzikale reis met haar publiek maken door verschillende landen en tijden. Haar pianospel omlijst ze met toelichting en kleine anekdotes.

Het is zoals Marijke zegt ‘een voorrecht om van je hobby, je beroep te maken.’

Lunchconcert
23 februari, 12:00 – 12:30 uur
Paaskerk, Oude Utrechtseweg 4a, Baarn