Wat we doen

Zin in Baarn organiseert verschillende activiteiten gedurende het hele jaar. Hieronder lees je meer over onze activiteiten. Bij de agenda lees je wanneer alles plaatsvindt.

 

Zin in Zondag – Filmmiddag
Een aantal keer per jaar organiseert Zin in Baarn een filmmiddag in De Speeldoos. Er wordt een film gedraaid met een diepere laag. Iets waar je langer over na wilt denken. Er is altijd een voor- en nagesprek onder leiding van een deskundig iemand. Een fijne invulling van je zondagmiddag! Voor data en films kijk bij Agenda.

 

Preek van de Leek
De Preek van de leek wil ruimte geven aan inwoners van Baarn die hun sporen in het maatschappelijk en cultureel leven hebben verdiend en die wij graag de gelegenheid geven om zich op een geheel andere wijze te laten kennen. In vele gevallen hebben de predikers nauwelijks binding met de kerk of een gelovige traditie. Anderen hebben deze binding vanuit opvoeding of eigen gekozen overtuiging wel. Vanuit die verschillende gezichtspunten hebben lekeprekers wel wat te zeggen. En daar gaat het ons om. Afgelopen seizoen hadden wij bijvoorbeeld Mw. Edith Schippers en De Heer Mark Roell. Voor data en sprekers kijk bij de Agenda.

 

Inspiratietafels
Vier keer per jaar organiseert Zin in Baarn een goed gesprek tijdens het eten. Er wordt een gast uitgenodigd die een thema inleidt. Daarna gaan gasten met elkaar tijdens het eten in gesprek over dit thema. Voor data en sprekers kijk bij de Agenda.
Bij onze terugblik lees je wie er eerder te gast waren bij onze inspiratietafels.

 

 

 

 


Soup ’n Stories Baarn

Negen gewone mensen delen op hun eigen manier een waargebeurd verhaal, onder het genot van een heerlijke kom soep en een lekker stuk brood. Verhalen duren maximaal 10 minuten. Lach en traan verzekerd. Iedereen is welkom, zowel als publiek als verteller! Organisatie: Zin in Baarn, Mi Casa Su Casa en Wouter Nieuwenhuizen. Voor actuele data: kijk bij onze agenda. Meer info op de website van Soup ’n Stories Baarn

 

Gastvrij Baarn
Zin in Baarn ondersteunt Gastvrij Baarn. Gastvrij Baarn organiseert vijf keer per jaar een ontmoetingsmaaltijd. De eerstvolgende is op dinsdag 26 september. Iedereen is welkom. Het doel is om nieuwkomers, dat wil zeggen statushouders, in Baarn in contact laten komen met andere Baarnaars. Toegang is gratis en aanmelden is gewenst. De maaltijd vindt plaats in het Brandpunt, Oude Utrechtseweg 4a te Baarn, tussen 18.00 en 20.30. Voor data kijk bij onze agenda.
OPGAVE en meer info: zie gastvrijbaarn.nl