Wat we doen

Zin in Baarn organiseert verschillende activiteiten gedurende het hele jaar. Hieronder lees je meer over onze activiteiten. Bij de agenda en nieuws lees je wanneer alles plaatsvindt.

 

Zin in Zondag – Filmmiddag

Een aantal keer per jaar organiseert Zin in Baarn een filmmiddag in De Speeldoos.          Er wordt een film gedraaid met een diepere laag. Iets waar je langer over na wilt denken. Er is altijd een voor- en nagesprek onder leiding van een deskundig iemand. Een fijne invulling van je zondagmiddag! Voor data en films kijk bij Agenda. (op dit moment geen films gepland)

Preek van de Leek
De Preek van de leek wil ruimte geven aan inwoners van Baarn die hun sporen in het maatschappelijk en cultureel leven hebben verdiend en die wij graag de gelegenheid geven om zich op een geheel andere wijze te laten kennen. In vele gevallen hebben de predikers nauwelijks binding met de kerk of een gelovige traditie. Anderen hebben deze binding vanuit opvoeding of eigen gekozen overtuiging wel. Vanuit die verschillende gezichtspunten hebben lekeprekers wel wat te zeggen. En daar gaat het ons om. Afgelopen seizoen hadden wij bijvoorbeeld Mw. Edith Schippers en De Heer Mark Roell. Voor data en sprekers kijk bij de Agenda. (op dit moment geen bijeenkomsten gepland)

Inspiratiebijeenkomsten
Zin in Baarn organiseert Inspiratiebijeenkomsten met of zonder eten. Er wordt een gast(en) uitgenodigd die een thema inleidt, in gesprek gaan met elkaar en vragen beantwoordt. In een kleine setting is er vooral gesprek met elkaar. Zie terugblik