Inspiratie tafel met Inez van Oord

Inspiratie tafel met Inez van Oord

DE CIRKEL ALS RICHTINGWIJZER – Inspiratietafel op 4 maart 2016
De eerste Inspiratietafel van Zin in Baarn was een succes. Er namen 52 mensen deel aan de maaltijd in de Pop-upwinkel in de Laanstraat in Baarn.

Voorafgaand aan de maaltijd was er bij een glaasje en een hapje een eerste kennismaking met elkaar. In de theaterruimte vertelde de gast van deze avond, Inez van Oord over haar boek ‘Als jouw leven een cirkel is waar sta je dan?’ Inez zette twee bekende magazines op: Seasons en Happinez, maar naast het succes was er ook verlies. In het boek schrijft ze over haar levenslessen en biedt ze de lezer een weg aan om altijd opnieuw te beginnen. Inez vertelde enthousiast over de cirkel als innerlijke richtingwijzer om zelf na te gaan waar je staat.

Tijdens de maaltijd werd aan de hand van een opdracht levendig met elkaar gepraat. Bezieling en verbinding zijn de twee woorden voor deze Inspiratietafel- avonden, dat werd ook duidelijk door de disgenoten ervaren. Over en weer werden levenservaringen gedeeld. Na de maaltijd was er nog een boeiende discussie met Inez van Oord over geloof en spiritualiteit, de durf om los te laten, liefde en leven. Bij elkaar een prachtige ontmoetingsavond. Met dank voor de gastvrijheid van de mensen van de Pop-up-winkel.