Prachtige eerste Soup ’n Stories avond bij Mi Casa su Casa

Prachtige eerste Soup ’n Stories avond bij Mi Casa su Casa
Op 7 september vond de eerste Soup ’n Stories plaats.
Ontroerende, openhartige, echte verhalen van echte mensen. Onder het genot van een heerlijke soep vertelden 9 mensen hun eigen verhaal nav het thema ‘Op Avontuur’.
Bijzonder wat dat los maakt! Een vrijwilligster die bootjes vluchtelingen hielp opvangen nam ons mee op haar avontuur. Een middelbare scholiere zong en vertelde met haar prachtige stem over het avontuur dat vriendschap kan zijn,
We reisden mee naar het geliefde Zuid Afrika van een reiziger, om van daar weer mee te gaan met een beroepsmilitair naar  Afghanistan.
We werden geraakt door het avontuur van een moeder die haar kind moest los laten, een ander had de moed om een sabbatsjaar te nemen, en een journaliste  verloor zichzelf en nam ons mee in haar meeslepende enneagram avontuur.
De een vertelde luchtig, de ander serieus. Er was een lach, een traan. Het was prachtig. De volgende keer is op 2 november. Thema: contact. Wil je ook vertellen? Jouw eigen verhaal in tien minuten? Meld je aan via  soupnstoriesbaarn@outlook.com.