Soup ’n Stories: De Liefde!

Soup ’n Stories: De Liefde!

Woensdagavond jl. werd bij Soup ’n Stories weer met volle teugen genoten van warme verhalen vol liefde!
We werden geraakt door de geboorte van liefde, de zoektocht naar dat ene woord om het je meest geliefde te kunnen zeggen hoezeer je haar lief hebt.
Gedeeld in een overweldigende ervaring van iemand die als 18 jarige de ontmoeting van zijn leven had met de ware liefde op een boot naar Londen. Hoe hij haar kwijtraakte de volgende morgen op de kade, want hun treinen zouden elk een andere kant op rijden. Hoe hij haar schoonheid weer terugzag in het Musee d’ Orsay op een 19e eeuw schilderij.
Er was de ontroering van een trouwambtenaar, het besef van wat je uitdeelt, krijg je terug en er was ook het onroerende verhaal van dochter over haar moeder. Hoe zij kort voor haar sterven haar eerste liefde terugzag. Er was liefde in het maatje zijn voor een ander en nog veel meer.
Jasper Merle gaf na elke twee verhalen zijn interpretatie van wat hij had gehoord en gevoeld terug in een prachtige ad hoc song. Het was wederom een heerlijke avond met soep en verhalen. In de meest mooie huiskamer van Baarn Mi Casa Su Casa Baarn)

Volgende Soup ’n Stories Baarn is op 15 maart. Thema is feest!