Wisseling van de wacht

Wisseling van de wacht

‘Zakelijke mededeling’…we wisselen van zingevende personen!
Jos van Oord heeft afscheid genomen van Zin in Baarn. Hij was een aantal jaren geleden een van de mede oprichters van Zin in Baarn! Veel van de activiteiten voor Zin in Baarn werden door hem bedacht en hij voerde ze met veel passie uit. Jos deed dit alles, naast zijn aanstelling als predikant van de Paaskerk. Ruim een maand geleden stopte Jos als predikant van de Paaskerk. Zijn werk daar zat er na 5 jaar op en het was tijd om het stokje over te dragen.
We hebben een waardig opvolger gevonden in Christine van der End-Kranenburg. Zij zal de werkzaamheden voor Zin in Baarn verder vorm geven.
Wil je kennis maken met Christine? Reageer vooral onder dit bericht. We wensen Christine veel succes en plezier met de zingeving in Baarn!