Zin in Adempauze – elke week op woensdag van 19.30-20.00 uur

Zin in Adempauze – elke week op woensdag van 19.30-20.00 uur

Zin in een Adempauze midden in de week

Een warme zomer lang stonden op woensdagavond en donderdagochtend de deuren van de Paaskerk open. Zoals je ook in vakanties even een kerk binnenwandelt, stilte en verkoeling zoekt, zo kon dat nu om de hoek. Van de zomer zijn we in de herfst beland. Werk en school zijn weer van start gegaan met van alles wat ‘moet’. Maar de mogelijkheid aan te waaien in de Paaskerk voor een kloosterachtige sfeer is gebleven. Iedere woensdagavond is er tijd voor een Adempauze. Een moment om even stil te staan midden in de week. In de vorm van een kloostergebed, met ruimte om een lichtje aan te steken, stilte te proeven, mooie muziek te beluisteren. Kom gerust een keer kijken, de sfeer is laagdrempelig en de inrichting ‘corona-proof’. Iedereen van harte welkom: woensdagavond 19:30 uur-20:00 uur, Oude Utrechtseweg 4a.

Meedoen of meer informatie: Christine van den End, verbonden aan Zin in Baarn. Plaats voor ontmoeting en Inspiratie (06 49718486)