Zin in Troostwandelen in het Baarnse Bos

Zin in Troostwandelen in het Baarnse Bos

November is een maand van gedenken. Nu de dagen korter en donkerder worden, stiller, staan we soms als vanzelf stil bij wie we missen. Bij de mensen die we aan de dood kwijtraakten. Dit is de tijd van Allerzielen, Lichtjesavond en Gedachteniszondag. Momenten waarop we ruimte maken voor verdriet en troost. In een kerk, thuis of buiten ontsteken we een lichtje, noemen we de namen die we in ons hart meedragen. Maar troost is er ook te vinden in het Baarnse Bos. Daar is aankomende zondag 7 en ook 21 november weer een Troostwandeling uitgezet, rond de kleine en grote kom. Met teksten om te lezen, kleine rituelen om te doen, alleen of samen. Starten kan bij De Generaal.

   Meer info: Christine van den End, 06 49718486